Altex monitor 144hz

★★★★☆

De data aceasta va prezentam catalogul nostru de altex monitor 144hz in exclusivitate pentru dumneavoastra! Pe site-ul nostru veti gasi intotdeauna oferte si recenzii uimitoare. Nu mai ezitati si profita de aceste promotii incredibile.

Calitate la cel mai bun pret

👉 Vezi mai multe 👈

Care sunt punctele pro și contra ale altex monitor 144hz?

Există argumente pro și chiar contra la monitoarele care oferă 144 Hz. Mulți oameni le place mișcarea deosebit de ușoară și rapidă oferită de acest tip de monitor, în timp ce alții pot considera ca frame rate este prea scăzută. În cele din urmă, este la latitudinea individului să decidă dacă se simte confortabil cu pista de 144 hz.

Ce se întâmplă dacă altex monitor 144hz nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp?

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, probabil că utilizați un control de 144 Hz. Dar când ești ca mine și îl folosești mult timp, o persoană poate descoperi faptul că calitatea fotografiei începe să slăbească. Acest lucru se datorează faptului că rata de reîncărcare a unui anumit monitor este determinată de cât de repede este afișată imaginea pe ecran. Când utilizați testul cu 144 hz, imaginea va fi afișată la o rată de două ori mai rapidă decât cantitatea de reîmprospătare a ecranului utilizată la 60 hz. Deci, în cele din urmă, calitatea imaginii se va degrada deoarece adesea rata de reîncărcare cu controlerul este mai mică.

Care sunt câteva mituri comune despre altex monitor 144hz?

Unele concepții greșite comune cu privire la monitoarele de computer care au o nouă rată de reîmprospătare de 144 Hz sunt că sunt prea lente, că nu sunt bune pentru jocuri și că sunt grozave pentru a vă bucura de videoclipuri.

Cu toate acestea, potrivit unui studiu publicat în Journal of Experimental Mindset, există mai multe motive bune pentru a investi într-un fel de monitor cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz.

În primul rând, vă poate ajuta să obțineți fotografii mai fluide și mai consistente pe propriul ecran. În al doilea rând, vă poate îmbunătăți experiența de joc, permițând unei persoane să miște cursorul mai rapid și mai precis pe ecran. În al treilea rând, acest lucru poate ajuta la economisirea timpului, reducând la minimum cantitatea de bifare împreună cu intrările pe care trebuie să le faci în timpul jocului.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui motiv bun pentru a investi într-un ecran nou împreună cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz, consultați recenzia Record of Fresh Psychology pentru și mai multe.

Cum pot curăța altex monitor 144hz în mod eficient?

Una dintre cele mai frecvente plângeri cu privire la pârtii este că acestea nu sunt atât de curate pe cât ar trebui. Acest lucru poate duce la o mulțime de jocuri și alte activități să nu fie planificate eficient pentru că pot. O metodă de curățare a monitorului este să încercați să utilizați o cârpă fără scame pentru a curăța temeinic întregul ecran. Verificarea lucrărilor de curățare este să utilizați un prosop uscat nou. Când curățați monitorul, asigurați-vă că începeți prin a utiliza o cârpă fără scame, care va ajuta la prevenirea oricărei depuneri pe ecran în special.

Dacă sunteți la cumpărături pentru haine de monitor capabile să țină pasul cu cele mai recente cerințe de joc, un afișaj de 144 Hz ar putea fi calea de urmat. Pe lângă încărcarea rapidă de actualizare, testul încorporează și o lumină de fundal care este strălucitoare și foarte clară.

144 Hz este de fapt rata de reîmprospătare a unui monitor, care este rata la care monitorul își poate reîmprospăta cu ușurință imaginea în mod normal. Acesta este testat în Hz, ceea ce este cu siguranță o sutime din următorul dumneavoastra Cu cât rata de reîmprospătare este mai scumpă, cu atât ecranul se reîncarcă mai des în fiecare secundă. Multe monitoare de computer au o rată de reîncărcare foarte mare de 60 Hz, ceea ce înseamnă adesea că se poate reîmprospăta aproape în fiecare minut. Ceasul cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz poate actualiza imaginea la fiecare 18,5 ms.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult